Ons aanbod

Wij bieden verzekeringen voor:

  • Transport & Logistiek: vorkheftrucks, hoogwerkers, trailers, (mobiele) kranen
  • Bouwnijverheid (droog en nat): graafmachines, dump trucks, hei-installaties
  • Agrarisch: tractoren, oogstmachines, combines
  • Werkmaterieelparken en verhuur

Daarnaast kunnen we ook naar andere risico’s kijken. Behalve voor rolling stock, personenvervoer is ons uitgangspunt dat wij veelal een verzekeringsoplossing kunnen bieden voor alle werktuigen die zich zelfstandig kunnen voortbewegen.

Als beursverzekeraar werken wij voornamelijk in co-assurantie, in de meeste gevallen als leidende verzekeraar. Wij zijn echter ook een gekende partner voor volmachten, afhankelijk van de omvang en samenstelling van de portefeuille. Voor de verschillende distributiekanalen kennen wij één en dezelfde acceptant als aanspreekpunt.

Aansprakelijkheid

U bent standaard verzekerd voor zaak- of personenschade die u met uw werkmateriaal veroorzaakt aan derden. Ook het werkrisico is meeverzekerd. Onze limieten zijn hoger dan wat minimaal wettelijk vereist is. Optioneel is een dekking voor Schade aan Eigen Zaken mogelijk.

Casco

Met onze uitgebreide cascodekking bent u niet alleen verzekerd tegen brand en diefstal, maar ook tegen schade door van buiten komende onheilen, zoals een botsing, omslaan of van de weg raken. Deze dekking verzekert ook schade door materiaal- en constructiefouten voor een bepaalde periode (het zgn. ‘eigen gebrek’). Uiteraard is het ook mogelijk om alleen brand en diefstal te verzekeren.

Dekking op maat

Wij bieden zowel dekking op makelaarsvoorwaarden als op onze eigen voorwaarden. Indien gewenst kunt u dekkingen combineren en hierdoor de condities, de premie en de polisvoorwaarden optimaal afstemmen op uw specifieke wensen. Verder onderscheiden wij ons door een ruim dekkingsgebied en ‘airside’ dekkingen. Vraag naar onze maatwerkoplossingen voor niet-standaard risico’s.

Schade aan de bestuurder

Soms is er niemand aansprakelijk voor uw schade. Het kan dan gaan om personenschade of zaakschade. Met de dekking ‘Schadeverzekering inzittenden’ verzekert u deze schade van een bestuurder.

Gekentekende voertuigen

Voor gekentekende voertuigen kunnen wij de RDW-mutaties en afgifte van internationale verzekeringsbewijzen verzorgen.

 

Underwriters

Bob Houtman

Lead Underwriter

Landbased equipment

Rotterdam

Carlo van Amen

Underwriter

Landbased Equipment

Rotterdam

Bianca Vredenbregt

Assistant Underwriter

Landbased Equipment

Samira Handizi - Jahouh

Assistant Underwriter

Landbased Equipment

Claims handlers

Sander Dreesmann

Claims Manager Hull

Rotterdam

Aschwin van Elleswijk

Senior Claims Handler

Hull

Raoul Gajadharsing

Senior Claims Handler

Hull Personal Injury

Rotterdam

Mitchel Stout

Claims Handler

Hull

Rotterdam

Alberto Tjen-A- Kwoei

Claims Handler

Hull Personal Injury