MS Amlin Insurance SE (MS AISE) kondigt vandaag de benoeming van Sandra van der Wielen aan als Head of Human Resources.

Sandra brengt meer dan twintig jaar ervaring in HR-management met zich mee. De afgelopen 10 jaar was zij werkzaam als Head of HR bij Merck voor België, Nederland en Luxemburg. Twee jaar geleden werden de Scandinavische landen hieraan toegevoegd. Daarvoor werkte Sandra 7 jaar bij AIG / Chartis in België.

Ludovic Sénécaut, CEO van MS AISE, geeft aan: “ Ik ben verheugd Sandra te verwelkomen als Head of Human Resources voor MS AISE. Haar uitgebreide kennis van van verschillende industrie-takken en haar ervaring met een multiculturele werkomgeving zullen bijdragen aan onze inspanningen om het gevoel te versterken dat MS AISE een geweldige plek is om te werken. Ik ben ervan overtuigd dat zij een onschatbare aanvulling zal zijn voor het leiderschapsteam van MS AISE en dat Sandra een sleutelrol zal gaan spelen bij de implementatie van ons nieuwe strategische plan ‘MS AISE 2025: Advancing together. ”


Perscontact :

Marijke Van den Brande
Marketing Communications Business Partner, België
Tel : +32 (0)4 78 79 28 19
Marijke.vandenbrande@msamlin.com

Over MS Amlin

MS Amlin is een toonaangevende wereldwijde verzekeraar en herverzekeraar, onderdeel van de wereldwijde top-10 verzekeringsgroep MS&AD, met drie belangrijke juridische entiteiten die actief zijn in de markten van Lloyd's, Continentaal Europa en Bermuda. Met een historie van 300 jaar en circa 1.800 mensen op ruim 20 locaties wereldwijd, bieden wij kwalitatieve dienstverlening voor bedrijven die met de meest complexe en veeleisende risico's worden geconfronteerd. Onze rol plaatst ons in de voorhoede van de Property & Casualty-, Marine- en Herverzekeringsmarkten.

We zijn experts in underwriting, met zowel technische bekwaamheid als diepgaande kennis van de gebieden die we verzekeren. Onze claimservice heeft tot doel het referentiepunt in de branche te worden voor kwaliteit, met efficiënt, eerlijk en tijdig claimbeheer.