CAR Construction All Risk Verzekering

Onze CAR-verzekering beschermt uw bouwprojecten van begin tot eind, met dekking voor risico's zoals ongevallen, materiële schade en aansprakelijkheid tegenover derden. Richt u op uw projecten terwijl wij de risico's beheren. Ons snelle schadeafhandelingsproces zorgt voor minimale verstoring, zodat uw bedrijf op koers blijft.

Wilt u contact met MS Amlin Insurance of een van onze CAR adviseurs? Wij zitten iedere werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden tussen 09:00 en 17:30 uur. Neem direct contact op met onze adviseurs via: +31 (0)20 503 1212  

 

Thank you for submitting

*
*
*

One or more mandatory fields are missing.

Please complete the fields highlighted above.

The email address is not valid.

You must authenticate yourself using the reCAPTCHA.

The system has failed to response. Please try again later or contact us via phone or email.

Your information has been, or will be, collected or received by MS Amlin Limited. We will manage personal data in accordance with data protection law and data protection principles. We require personal data in order to provide insurance services and will collect the personal data required to do this. This may be personal information such as name, address, contact details, identification details, financial information and risk details. Please refer to the Data Privacy Notice for more details. 

Wat is een CAR-verzekering?

Een bouwproject beginnen is een gedurfde stap naar een betere toekomst. Maar elke stap voorwaarts brengt zijn eigen risico's met zich mee. Daar komt de MS Amlin Insurance CAR-verzekering om de hoek kijken - uw bescherming tegen het onvoorspelbare in de wereld van de bouw. Een standard bedrijfsaanpsrakelijkheidsverzekering dekt de schade bij een bouwproject namelijk niet.

Stel je een vangnet voor dat je project beschermt tegen onverwachte tegenvallers. De CAR- verzekering is precies dat vangnet. Het is een uitgebreide polis die is ontworpen om u, uw project en uw investeringen te beschermen gedurende de hele bouwreis.

 

 

Waarom heeft u een CAR-verzekering nodig?

 

Uitgebreide
Dekking

Van ongelukken op de bouwplaats tot schade veroorzaakt door natuurrampen, onze CAR-verzekering staat aan uw zijde. Het dekt een breed scala aan risico's en laat geen enkel aspect onbeschermd.

 

Financiële 
Zekerheid

In geval van onvoorziene gebeurtenissen zorgt onze verzekering ervoor dat uw financiën intact blijven. U hoeft de kosten voor reparaties of juridische kosten niet alleen te dragen.

 

Gemoedsrust

Bouwen kan stressvol zijn. Met deze verzekering kunt u zich concentreren op het succes van het project in plaats van te piekeren over mogelijke tegenvallers.

 

Contractuele Verplichtingen

Veel projectcontracten vereisen een verzekeringsdekking. Met de MS Amlin Insurance CAR-verzekering zorgt u ervoor dat u aan deze verplichtingen voldoet en houdt u uw project op schema.

 

Waarom kiezen voor de CAR-verzekering van MS Amlin Insurance?

 1. MS&AD is één van de top 10 schadeverzekeraars wereldwijd. De geschiedenis van de groep gaat terug tot 1893. Dochter MS Amlin Insurance heeft A-ratings van AM Best en S&P.
 2. MS Amlin Insurance heeft jarenlange ervaring in het verzekeren van CAR, onder andere in de volgende bedrijfstakken: Metaalindustrie, Grafische sector, Houwbewerking en Renewable Energy.
 3. Verzekeren van Nederlandse belangen in het buitenland mogelijk inclusief afdracht van lokale assurantiebelasting.
 4. Polisopmaak en incasso door MS Amlin mogelijk.
 5. Ervaren teams op het gebied van, risk engineering acceptatie en schadebehandeling.

Verschillen tussen brand- en CAR-verzekeren

Brandverzekeraars houden zich doorgaans bezig met gebouwen en de inhoud daar-van. Bij het CAR-verzekeren gaat het om een grotere verscheidenheid aan objecten zoals:

 • bruggen
 • funderingen
 • havenwerken
 • industriële installaties
 • kademuren
 • opslagtanks
 • pijpleidingen
 • rioleringen
 • sluizen
 • spoor-, metro- en tramlijnen
 • staalconstructies
 • tunnels
 • viaducten
 • wegen
 • windturbines
 • zonneparken

Conclusie

De CAR-verzekering van MS Amlin Insurance is uw betrouwbare partner in de uitdagende wereld van de bouw. Wanneer u uw project met deze verzekering beschermt, zorgt u ervoor dat elke geplaatste baksteen en elke opgetrokken balk veilig is, zodat u met vertrouwen kunt bouwen. Laat uw project niet aan het toeval over, verzekert het vandaag nog met een CAR-verzekering van MS Amlin Insurance. Uw project verdient niets minder dan de beste bescherming die beschikbaar is.

Verzekeringskaart MS Amlin Insurance

Met de verzekeringskaart of IPID kunt u in één oogopslag de belangrijkste productinformatie omtrent onze CAR-verzekering bekijken en direct vergelijken met eventuele andere aanbieders.