Als expert begrijpen wij het belang van een goede CyberHealth 

 

12 november 2020

Effectieve risicoanalyse, preventieve maatregelen, crisisbeheersing. Met elkaar moeten we cyberweerbaar worden. Patricia Langermans, Specialist Underwriter Cyber bij
MS Amlin stond, in verzekeringstechnisch opzicht, aan het begin van de cybermarkt. Inmiddels voelt ze zich er behoorlijk in thuis. Sterker nog, Patricia is van begin tot eind betrokken geweest bij de in mei 2019 gelanceerde cyberpropositie van MS Amlin. Maar wat maakt die Cyberverzekering van MS Amlin anders en hoe draagt Patricia hier aan bij?

In een interview in het onlangs verschenen SCHADE magazine gaat Patricia in op de ontwikkeling van de cyberpropositie, preventieve maatregelen, en de integrale samenwerking met het MS Amlin First Response Team. Een uniek team dat bestaat uit de gerenommeerde partners International Security Partners, Grant Thornton Nederland, Kennedy Van der Laan en Bex*communicatie.

Lees hieronder het volledige interview met Patricia.

Over MS Amlin

MS Amlin is een toonaangevende verzekeraar en herverzekeraar, en onderdeel van de wereldwijde top-10 verzekeringsgroep MS&AD. Met een historie van 300 jaar en meer dan 2.400 mensen op 26 locaties wereldwijd, bieden wij continuïteit voor bedrijven met de meest complexe en veeleisende risico’s.