MS Amlin, de gespecialiseerde wereldwijde (her)verzekeraar, lanceert vandaag haar nieuwe Cyberverzekering in de Nederlandse markt.

De MS Amlin Cyberverzekering is ontwikkeld om bij een cyberincident bedrijfsrisico’s op het gebied van beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid af te dekken.

Naast een zeer uitgebreide dekking zijn onze klanten ook verzekerd van directe hulp door het MS Amlin First Response Team op het gebied van crisismanagement, juridisch advies, IT-ondersteuning, forensisch onderzoek en crisiscommunicatie. Hierbij werkt MS Amlin samen met de gerenommeerde partners International Security Partners (ISP), Kennedy Van der Laan, Grant Thornton en Bex*communicatie. Samen vormen zij het MS Amlin First Response Team.

Onze klanten kunnen rekenen op:

  • een zeer uitgebreide dekking
  • een inloopdekking van standaard 2 jaar
  • geen eigen risico voor First Response Diensten voor de eerste 72 uur
  • samenwerking met gerenommeerde specialisten in cybercrisismanagement
  • gereduceerde eigen bijdrage voor een Online Cyber Risicoanalyse & Cyber Awareness E-Learning

Daarmee waarborgt de MS Amlin Cyberverzekering de bedrijfscontinuïteit van onze klanten en beperkt het reputatieschade.

Patricia Langermans, Specialist Underwriter Cyber bij MS Amlin Property & Casualty Nederland“Een cyberverzekering is onmisbaar voor uw bedrijf. Zelfs als er preventieve maatregelen zijn genomen, gebeuren er cyberincidenten die een enorme impact kunnen hebben op uw onderneming. Daarom is het belangrijk om naast een goede beveiliging een cyberverzekering te hebben. Die beschermt u tegen de gevolgen van cyberincidenten door directe ondersteuning en een financiële compensatie voor de geleden schade.”

Meer weten?

Kijk op www.msamlin.com/cyberverzekering en ontdek wat de MS Amlin Cyberverzekering nog meer voor uw bedrijf kan betekenen.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Global PR & Media Lead
Ngozi Emeagi
Tel: +44 (0) 207 746 1097
Ngozi.Emeagi@msamlin.com

Marketing Communications Business Partner (The Netherlands)
Gioia de Graaf
Tel: +31 (0) 20 503 15 13
Gioia.deGraaf@msamlin.com

Over MS Amlim

MS Amlin is een toonaangevende verzekeraar en herverzekeraar, en onderdeel van de wereldwijde top-10 verzekeringsgroep MS&AD. Met een historie van 300 jaar en meer dan 2.400 mensen op 26 locaties wereldwijd, bieden wij continuïteit voor bedrijven met de meest complexe en veeleisende risico’s.