Roeanne Talhout uitgekozen tot AM Top 25 Verzekeringstalent 2020


29 oktober 2020

Trots! Onze collega Roeanne Talhout staat in de AM Top 25 Verzekeringstalent 2020.

Als Compliance Operations Advisor bij MS Amlin speelt Roeanne (26) een cruciale rol om zo efficiënt mogelijk te voldoen aan wet- en regelgeving. In de relatief korte tijd dat ze hier werkt heeft zij een onuitwisbaar positieve indruk achtergelaten door haar drive en persoonlijk leiderschap. Zij is erin geslaagd stappen te zetten in het digitaliseren van Compliance registers. Ook zette zij samen met twee collega’s MS Amlin Connect NL op, een initiatief om samenwerking tussen collega’s van verschillende afdelingen te bevorderen.

AM Top 25 Verzekeringstalent 2020

De AM Top 25 Verzekeringstalenten zijn veelal voorgedragen door hun werkgevers. Ze zijn niet ouder dan 30 jaar en maximaal 3 jaar werkzaam in hun huidige functie. De verwachting is dat de sector in de toekomst meer van deze young professionals zal horen. Benieuwd naar alle AM Top 25 Verzekeringstalenten 2020? Bekijk hier de lijst.

 

Over MS Amlin
MS Amlin is een toonaangevende verzekeraar en herverzekeraar, en onderdeel van de wereldwijde top-10 verzekeringsgroep MS&AD. Met een historie van 300 jaar en meer dan 2.400 mensen op 26 locaties wereldwijd, bieden wij continuïteit voor bedrijven met de meest complexe en veeleisende risico’s.