MS Amlin Insurance SE (MS AISE) kondigt vandaag de benoeming van Sandra van der Wielen aan als Head of Human Resources.

Sandra brengt meer dan twintig jaar ervaring in HR-management met zich mee. De afgelopen 10 jaar was zij werkzaam als Head of HR bij Merck voor België, Nederland en Luxemburg. Twee jaar geleden werden de Scandinavische landen hieraan toegevoegd. Daarvoor werkte Sandra 7 jaar bij AIG / Chartis in België.

Ludovic Sénécaut, CEO van MS AISE, geeft aan: “Ik ben verheugd Sandra te verwelkomen als Head of Human Resources voor MS AISE. Haar uitgebreide kennis van verschillende industrietakken en haar ervaring met een multiculturele werkomgeving zullen bijdragen aan onze inspanningen om het gevoel te versterken dat MS AISE een geweldige plek is om te werken. Ik ben ervan overtuigd dat zij een onschatbare aanvulling zal zijn voor het leiderschapsteam van MS AISE en dat Sandra een sleutelrol zal gaan spelen bij de implementatie van ons nieuwe strategische plan ‘MS AISE 2025: Advancing together.”


Perscontact
Gioia de Graaf
Marketing Communications Business Partner - Nederland
T +31 205031513
Gioia.deGraaf@msamlin.com

 

Over MS Amlin
MS Amlin is een toonaangevende verzekeraar en herverzekeraar, onderdeel van de wereldwijde top-10 verzekeringsgroep MS&AD, met drie belangrijke juridische entiteiten actief in de markten van Lloyd's, Continentaal Europa en Bermuda. Met een historie van 300 jaar en meer dan 1.800 mensen op ruim 20 locaties wereldwijd, bieden wij kwalitatieve dienstverlening aan bedrijven met de meest complexe en veeleisende risico’s op het gebied van Property, Casualty, Marine en Herverzekering.